Кондитерські глазурі | Глазур «Монетка жовта»

370,00
грн.
Глазурі для покриття кондитерських виробів – натуральний інгредієнт, який виготовляється на сучасному обладнанні за класичною технологією. Для виробництва глазурі ми використовуємо лише перевірену високоякісну сировину провідних світових виробників.
Глазур TM «Filler» гарантує бездоганну блискучу глянсову поверхню, покращує органолептичні властивості та зовнішній вигляд кондитерського виробу. Крім цього, глазур подовжує термін придатності виробу, запобігає втраті ним вологи, служить натуральним бар'єром від впливу негативних факторів зовнішнього середовища. Глазур «Крапля» зберігає форму на поверхні та всередині виробів після випічки, не розтікається, не фарбує продукт, завдяки своїм термостабільним властивостям.
Застосування:
  • для рівномірного та глянсового покриття всіх видів кондитерських виробів, морозива, сирків та ін.;
  • використовуються для виливки декору, формування плиток та фігур;
  • поєднуються з кремами, мусами, начинками, надаючи їм аромат, смак і колір шоколаду, легко приготувати шоколадний ганаш та дзеркальну глазур.
«Гурме» на основі глазурі TM «Filler», шоколадна крапля або дропси незамінні для приготування печива «Американер», «Панетонне», іншої солодкої випічки та декору.
Терміни та умови зберігання: продукт зберігати 12 місяців за температурі від 0 до 18° і відносній вологості повітря не вище 75% у приміщенні без сторонніх запахів та потрапляння прямих сонячних променів.
Лінійка смаків:
  • глазур «Монетка» - темна, молочна, біла;
  • глазур «Монетка» - помаранчева, червона, жовта, бузкова;
  • глазур «Крапля» - темна, біла.
Фасування:
  • ящик-екран 2 кг;
  • гофрояшик 10 кг;
  • на піддоні 50 ящиків.