Кондитерські маси та пасти | Кондитерська маса "Шоколад", 0,3 кг

162,00
грн.
Смак: Шоколад 
Тип: кондитерська маса.

Кондитерські маси - це натуральний продукт, що являє собою тонкоподрібнену суміш твердої (цукор, какао) і напівтвердої (рослинні жири та олії) фракцій. У заготівлю маси вносять добавки до 30%, які визначають її смакові характеристики: наприклад, горіхи, сухі молочні продукти та ін. Кондитерські маси мають м'яку, пастоподібну консистенцію, насичений шоколадний смак завдяки високому вмісту какао-продуктів.

Використання: кондитерські маси TM «Filler» застосовуються як прошарок для склеювання печива в сендвіч, прошарок у торти, тістечка, м'яке покриття на торт.
Ідеальні, як жирові начинки в круасан, пончик, берлінер, капкейк та інші вироби. Маси підмішуються в креми для насичення шоколадним смаком, а якщо змішати кондитерську масу з тістом – ви отримаєте додаткову вологість у продукті, що зробить його ще ніжнішим.
Прекрасно відсажується, як начинка або декор на еклери, капкейки та інші десерти.
Маса: 0,3 кг