Смак: кокос. Тип: наповнювач на жировій основі (не термо).
Наповнювач кондитерський «Кокос» – ідеальне рішення для створення неповторних десертів та тортів з тропічним акцентом. Завдяки 28% кокосової стружки, цей продукт має насичений, натуральний смак, який нагадує класичну начинку з цукерок «Баунті». Він готовий до споживання, що дозволяє одразу використовувати його як начинку або прошарок для тортів, не потребуючи додаткової підготовки.
Термін зберігання: — від 0° до +18°С – не більше 6 місяців; — з моменту відкриття відра продукт зберігати в щільно закритій упаковці при температурі від 0° до +10°С – не більше 14 днів.
Умови зберігання: продукт зберігати в сухих, чистих, вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, відносній вологості повітря не вище 75 %. Не допускається зберігання разом з продуктами, що мають специфічний запах, та в складських приміщеннях, заражених шкідниками хлібних запасів. Уникати впливу на продукт прямих сонячних променів.